Søk

jegergryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en fyldig kremet gryte som kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

hvetemel, hageerter 11%, stivelse, myse (melk), salt, olje (solsikke, raps), sjampinjong 5 %, melk, aroma, kjøttekstrakt, sukker, fargestoff (ammonisert karamell), tyttebær, løk, gjærekstrakt, tomat, krydder, einebær.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1305 kJ 435 kJ
  • Energi (kcal)
    312 kcal 104 kcal
  • Fett
    13 g 4,4 g
  • Karbohydrat
    16 g 5,2 g
  • Kostfiber
    0,6 g 0,2 g
  • Protein
    33 g 11 g
  • Salt
    1,9 g 0,64 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.
  3. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
  4. Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
  5. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete