Søk

Jegergryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en fyldig kremet gryte som kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel.

Ingredienser

hvetemel, hageerter 11 %, maisstivelse, myse (melk), aroma (inneholder lammekjøtt), salt, olje(solsikke, raps), skummetmelk, sjampinjong 5 %, sukker, fargestoff (ammoniert karamell), tyttebær, løk, gjærekstrakt, krydder, tomat, einebær. 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1429 kJ 433 kJ
  • Energi (kcal)
    340 kcal 103 kcal
  • Fett
    15 g 4,4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      7,6 g 2,3 g
  • Karbohydrat
    17 g 5 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      5,3 g 1,6 g
  • Protein
    36 g 11 g
  • Salt
    2,1 g 0,64 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Skjær 500-600 g kjøtt og stek det i en stekepanne. 2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann. 3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

Relaterte produkter