TORO Japansk Teriyaki 5x372g

  • TORO Japansk Teriyaki 5x372g
Produktinfo

Teriyaki er en av de mest tradisjonsrike og populære sausene i det japanske kjøkken. Sausen er soyabasert og smaksatt med ingefær, lime og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, paprika og løk. Innholdet i esken er vegansk.

Vegansk : Inneholder ingen råvarer, aromaer eller tilsetningsstoffer med animalsk opprinnelse. Kun vegetabiler er godkjentVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

Ris: jasminris Panering: maisstivelse, sesamfrø 18 %, sukker, salt, krydder (bl.a. kajennepepper, ingefær), rapsolje, lime, maltodekstrin Saus: sukker, maisstivelse, soyasaus 9 % (soyabønner, maltodekstrin, salt), gjærekstrakt, krydder (bl.a. hvitløk 2 %, ingefær, chili, paprika, spisskummen, nellik), salt, tomat, aroma, løk, fargestoff (ammoniert karamell), rapsolje, syre (sitronsyre), lime, maltodekstrin Toppkrydder: paprika, chili, salt, krydder, persille, ingefær 5 %, hvitløk

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2053 kJ 483 kJ
  • Energi (kcal)
    484 kcal 114 kcal
  • Fett
    5,1 g 1,2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,9 g 0,2 g
  • Karbohydrat
    77 g 18 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      17 g 4 g
  • Protein
    32 g 7,5 g
  • Salt
    3,2 g 0,76 g

Klimaavtrykk

Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her

Tilberedning

  1. Paner kjøttet
    Tøm miks for Teriyaki-panering i en bolle med 3 ss olje.
    Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.

    Kok risen
    Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 15 minutter.
    Lag woken
    Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rød paprika i biter og 1 løk i strimler (eller 250 g wok-blanding) og stek det i noen minutter.
    Tilsett miks for Teriyaki-saus og 4 dl vann. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.
    For sterkere smak:
    Bland toppkrydderet i retten før servering eller strø over egen porsjon.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet