Søk

Italiensk gryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Italiensk gryte er en tradisjonsrik oppskrift fra det italienske kjøkken med mild familievennlig tomatsmak. Gryten er krydret med klassiske italienske krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig eller kjøttboller. Lett å like, lett å lage

Ingredienser

spagetti 63 % (durumhvete), tomat 14 %, løk, hageerter 4 %, paprika, salt, rapsolje, maisstivelse, aroma, krydder, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt). 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2009 kJ 490 kJ
  • Energi (kcal)
    480 kcal 117 kcal
  • Fett
    21 g 5,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      9,8 g 2,4 g
  • Karbohydrat
    38 g 9,2 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      4,1 g 1 g
  • Protein
    33 g 8 g
  • Salt
    1,8 g 0,45 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Stek 400 g kjøttdeig.
    2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
    3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Rør om av og til. Smak til med salt og pepper om du ønsker.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Durumhvete