Søk

TORO Indisk tikka masala kit 500 g

Produktinfo

TORO Indisk tikka masala er en av de mest populære gryterettene fra det indiske kjøkken. Den kremede masalasausen er mildt krydret og har masse smak fra tomat, yoghurt og koriander. Tikka masala passer godt til kjøtt, kylling og svin, men er også nydelig med fisk eller vegetar. Kit'et inneholder ris, toppkrydder, kokosmelk og miks for saus og marinade. Server den med basmatirisen fra kit'et og grønnsaker.

Ingredienser

Ris: Basmatiris, paprika, rapsolje, koriander, hvitløk, chilipepper. Miks for Indisk Tikka Masala Saus: Fløte, yoghurt 22 %, krydder (hvitløk, ingefær, chilipepper, koriander, gurkemeie, kumin, oregano, allehånde, nellik), maisstivelse, melk, salt, solsikkeolje, tomat 4 %, gjærekstrakt, glukosesirup, urter (koriander, sitrongress), fargestoff (rødbet, paprikaekstrakt), modifisert maisstivelse, løk, sitron, sukker. Miks for Indisk Tikka Masala Marinade: Maltodekstrin, koriander, ingefær, pepper, spisskummen, kardemomme, laurbær, kanel, muskat, nellik. Toppkrydder: Kajennepepper, koriander, ingefær, salt, pepper, spisskummen, muskat, kardemomme, kanel, laurbær, allehånde, nellik. Kokosmelk: Kokosmelk 75 %, vann, stabilisator (E412), emulgator (E466, E435), konserveringsmiddel (E223).

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2321 kJ 714 kJ
  • Energi (kcal)
    553 kcal 170 kcal
  • Fett
    19 g 5,9 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      5,5 g 1,7 g
  • Karbohydrat
    62 g 19 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      6,5 g 2 g
  • Kostfiber
    2,9 g 0,9 g
  • Protein
    33 g 10 g
  • Salt
    2 g 0,62 g

Tilberedning

  1. 1. Mariner kjøttet.
    1. Bland Miks for Indisk Tikka Masala Marinade og 4ss vann i en bolle.
    2. Tilsett 400 g kylling- eller svinekjøtt i terninger og bland godt. La det trekke 10 minutter.
    2 Kok risen.
    1. Kok opp 5 dl vann og evt ½ ts salt.
    2. Tilsett risen og la det småkoke i ca 15 min.
    3. Lag sausen
    1. Stek det marinerte kjøttet og bland Miks for Indisk Tikka Masala Saus med kjøttet.
    2. Tilsett 2 dl vann og kokosmelken.
    3. La det koke 5 minutter.

    For sterkere smak:
    Bland toppkrydderet i retten før servering eller strø direkte på egen porsjon.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet