Søk

Indisk tikka masala kit

Produktinfo

TORO Indisk Tikka Masala er en av de mest populære gryterettene fra det indiske kjøkken. Den er mildt krydret og har masse smak fra tomat, koriander og ingefær. Tikka masala passer godt til kjøtt, kylling og svin, men er også nydelig med fisk eller vegetar. Kit'et inneholder ris og miks for saus og marinade. Server den med jasminrisen fra kit'et og grønnsaker.

Ingredienser

Ris 78,5 % : jasminris  Marinade 4,5 % : stivelse, sukker, karri, paprika, koriander 4 %, salt, ingefær, spisskummen, laurbær, pepper, kardemomme, nellik, lime, maltodekstrin, hvitløk, løk.  Saus 17 %: stivelse, tomater 20 %, kokosmelk, krydder, sukker, salt, aroma, ingefær 3 %, løk, rapsolje, hvitløk, gjærekstrakt, fargestoff (paprika ekstrakt), melkeprotein, lime, maltodekstrin, kajennnepepper, bukkehornskløver, sennepsfrø

Naturens råvarer - godt bevart

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2383 kJ 627 kJ
  • Energi (kcal)
    566 kcal 149 kcal
  • Fett
    25 g 6,5 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      8 g 2,1 g
  • Karbohydrat
    53 g 14 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      3,4 g 0,9 g
  • Protein
    30 g 8 g
  • Salt
    1,5 g 0,4 g

Tilberedning

  1. 1. Mariner Kjøttet
    1. Tøm posen merket Marinade i en bolle, tilsett 3 ss olje og bland godt.
    2. Skjær 300-400 g kylling-, svinefilet eller fisk i biter og bland i marinaden.
    3. La det trekke 10 minutter.
    2. Kok Risen
    1. Kok opp ca. 1 liter vann (nok til å dekke risposen).
    2. Tilsett posen og la den småkoke under lokk ca. 13 minutter.
    3. La den hvile 5 minutter. Løft posen opp med en gaffel.
    4. La vannet renne av før servering.
    3. Stek Kjøttet
    1. Stek det marinerte kjøttet på middels varme.
    4. Lag Sausen
    1. Tøm posen merket Saus i en kasserolle. Tilsett 4 dl vann og 1 dl crème fraîche. Rør godt.
    2. La sausen småkoke 4 minutter under omrøring.
    3. Tilsett kjøttet og eventuelt grønnsakene, la det koke videre 1-2 minutter.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Relaterte produkter