Søk

Indisk korma kit

Produktinfo

TORO Indisk Korma er en populær gryterett i det indiske kjøkken. Den er mildt krydret og har masse smak fra kokosmelk, kardemomme og nellik. Korma passer godt til kjøtt, kylling og svin, men er også nydelig med fisk eller vegetar. Kit'et inneholder ris og miks for saus og marinade. Server den med jasminrisen fra kit'et og grønnsaker.

Ingredienser

Ris 79 %: jasminris.  Marinade 4 %: stivelse, sukker, salt, pepper, spisskummen, gurkemeie, ingefær, hvitløk, kardemomme 3%, laurbær, nellik, lime, maltodekstrin.  Saus 17 %: stivelse, sukker, solsikkeolje, krydder, kokosmelk 10 %, salt, aroma, hvitløk, løk, glukosesirup, melkeprotein, gjær ekstrakt, chili pepper. 

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2386 kJ 628 kJ
  • Energi (kcal)
    570 kcal 150 kcal
  • Fett
    25 g 6,6 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      8,7 g 2,3 g
  • Karbohydrat
    53 g 14 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,7 g 0,7 g
  • Protein
    30 g 8 g
  • Salt
    1,5 g 0,4 g

Tilberedning

  1. 1. Mariner kjøttet
    1. Tøm posen merket Marinade i en bolle, tilsett 3 ss olje og bland godt.
    2. Skjær 300-400 g kylling-, svinefilet eller fisk i biter og bland i marinaden. La det trekke 10 minutter.
    2. Kok risen
    1. Kok opp ca. 1 liter vann (nok til å dekke risposen).
    2. Tilsett posen og la den småkoke under lokk ca. 13 minutter.
    3. La den hvile 5 minutter.
    4. Løft posen opp med en gaffel.
    5. La vannet renne av før servering.
    3. Stek kjøttet
    1. Stek det marinerte kjøttet på middels varme.
    4. Lag sausen
    1. Tøm posen merket Saus i en kasserolle. Tilsett 4 dl vann og 1 dl crème fraîche. Rør godt.
    2. La sausen småkoke i 4 minutter under omrøring.
    3. Tilsett kjøttet og eventuelt grønnsakene, la det koke videre 1-2 minutter.

    Ekstra godt:
    Stek løk i terninger, aspargesbønner i biter og gulrotstrimler sammen med kjøttet og tilsett i sausen. La det koke 2 minutter.
    Server gjerne med Naanbrød , mango chutney og Raita.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Relaterte produkter