Søk

Hvit saus original

Produktinfo
Oppskrifter

Hvit saus er en grunnsaus med stort bruksområde. Den passer perfekt som saus til fiskeboller eller fiskekaker, men også som bechamelsaus i lasagne eller som en base for din egen fiskesaus.

Ingredienser

hvetemel, stivelse (mais, potet), salt, olje (solsikke,raps), eggeplomme, sukker, glukosesirup, melkeprotein, løk, krydder, karri (inneholder bukkehornskløver, sennepsfrø).

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    267 kJ 267 kJ
  • Energi (kcal)
    63 kcal 63 kcal
  • Fett
    1,8 g 1,8 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,9 g 0,9 g
  • Karbohydrat
    8 g 8 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      4,8 g 4,8 g
  • Kostfiber
    0,1 g 0,1 g
  • Protein
    3,8 g 3,8 g
  • Salt
    0,76 g 0,76 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 7 dl melk.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    Til grateng - tilsett 5 ss revet ost i sausen.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete