Søk

Hveteboller

Produktinfo

TORO Hveteboller gir deg vellykkede boller hver gang! Med en enkel fremgangsmåte og en deig som ikke klisser blir bakeprosessen lett som en lek. Resultatet er luftige, myke og velduftende boller. Gjær følger med i pakken så her trenger du kun å tilsette vann og olje. TORO Hveteboller gir ca 14 boller.

Ingredienser

hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), sukker, tørrgjær, salt, kardemomme.

*Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    738 kJ 1230 kJ
  • Energi (kcal)
    175 kcal 291 kcal
  • Fett
    3,4 g 5,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,9 g 1,5 g
  • Karbohydrat
    30 g 50 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      6,6 g 11 g
  • Protein
    5 g 8,3 g
  • Salt
    0,33 g 0,55 g

Tilberedning

  1. 1. Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 3 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og 50 g smeltet smør eller 1/2 dl flytende margarin.
    2. Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet. (Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd i minimum 10 minutter).
    3. La deigen heve tildekket i 10 minutter.
    4. Rull deigen til en pølse og del i 12-16 deler. Trill til boller og sett dem på et stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 1 time, eller til dobbel størrelse.
    5. Stek ved 225 °C (ved varmluft 215 °C) på midterste rille i ca. 10 minutter og avkjøl på rist.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete