Søk

TORO Gresk moussaka 136 g

Produktinfo
Tips

TORO Gresk Moussaka er basert på nasjonalretten fra det greske kjøkken og er perfekt for hele familien. TORO Gresk moussaka kommer med sausmiks til kjøttdeig og hvit saus samt potetskiver. Server gjerne med en gresk salat med fetaost og oliven. Lett å like, lett å lage.

Vegetariansk

Ingredienser

potet 48 %, tomat 18 %, hvetemel, maisstivelse, salt, løk, potetstivelse, sukker, rapsolje, eggeplomme, gjærekstrakt, krydder, hvitløk, persille, kajennepepper, karri, bukkehornkløver

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1947 kJ 649 kJ
  • Energi (kcal)
    465 kcal 155 kcal
  • Fett
    23 g 7,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      12 g 4,1 g
  • Karbohydrat
    29 g 9,8 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      11 g 3,5 g
  • Protein
    33 g 11 g
  • Salt
    1,9 g 0,64 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Brun 400 g kjøttdeig (okse eller lam) i en kasserolle.
    Trekk kasserollen av varmen. Tøm innholdet i posen merket Kjøttsaus over og bland godt.
    Hell på 3,5 dl vann under omrøring og kok 1 minutt.
    2. Tøm innholdet i posen merket Potetskiver i lys saus i en kasserolle. Tilsett 5,5 dl melk og la det koke 5 minutter under stadig omrøring.
    3. Hell kjøttsausen i en lav ildfast form som rommer ca. 1,5 liter (20x25 cm). Fordel potetskivene i lys saus over kjøttsausen. Strø over ca. 100 g ost.
    Stek midt i ovnen ca. 25 minutter ved 225 °C.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • GlutenInneholder: Hvete
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

Mildere smak?

For en mildere smak, erstatt 0,5 dl vann med melk eller fløte.

Moussaka med aubergine og squash

Tilbered som anvist, men erstatt kjøttdeig med 200 g aubergine, 200 g squash og 100 g tomater skiver. Smak til med friskhakket timian og mynte. Dryss over 100 g revet ost og 50 g pinjekjerner.