Søk

melblanding lys

Produktinfo

TORO Fri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til fin bakst som pizza, loff eller focaccia. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine egne oppskrifter som vanlig mel.

Ingredienser

maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber, potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).

Uten hvetestivelse

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    309 kJ 883 kJ
  • Energi (kcal)
    73 kcal 208 kcal
  • Fett
    0,4 g 1,1 g
  • Karbohydrat
    17 g 48 g
  • Kostfiber
    0,8 g 2,2 g
  • Protein
    0,4 g 1 g
  • Salt
    0,29 g 0,83 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. RUNDSTYKKER ELLER BRØD
  3. Alt du trenger:
  4. 4 dl vann, 1/2 pk gjær (tørr eller fersk), 1 ts bakepulver
  5. 1. Bland posens innhold med 4 dl lunkent vann (ca. 37 °C), 1/2 pakke gjær og 1 ts bakepulver. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
  6. 2. Fordel deigen i 12 muffinsformer til rundstykker eller i smurt brødform (1,5 liter) til brød. Glatt ut overflaten og pensle med olje. Strø ev. på valmuefrø.
  7. 3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
  8. 4. Stek rundstykker på midterste rille ved 210 °C i ca. 20 minutter. Stek brød på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, ikke over normal romtemperatur. I lukket boks eller pose.

Holdbarhet etter åpning: Til påstemplet dato

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet