Søk

Fri Havrebrød glutenfri

Produktinfo

TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.

Ingredienser

stivelse (mais, potet, ris), havregryn 10% (glutenfrie), risbakemel, roefiber, druesukker, solsikkekjerner, linfrø, potetfiber , sesamfrø, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi, E464), salt, hevemiddel (kalsiumfosfat, natriumkarbonat), rapsolje, fargestoff (ammonisert karamell).

Uten hvetestivelse

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    289 kJ 826 kJ
  • Energi (kcal)
    68 kcal 195 kcal
  • Fett
    1,1 g 3 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,3 g
  • Karbohydrat
    13 g 38 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0,7 g 1,9 g
  • Kostfiber
    1,4 g 4 g
  • Protein
    0,9 g 2,5 g
  • Salt
    0,27 g 0,77 g

Tilberedning

  1. HAVREBRØD
    1 stk

    Alt du trenger:
    5 dl vann og 1/2 pakke gjær (tørr eller fersk)

    1. Bland posens innhold med 5 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og ½ pakke gjær. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
    2. Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt slikkepott og pensle med olje.
    3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
    4. Stek på nederste rille i ovnen ved 210 °C i ca. 35 minutter.
    5. Avkjøl på rist.

    Tips! Melk kan erstatte deler av vannet.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, ikke over normal romtemperatur. I lukket boks eller pose.

Holdbarhet etter åpning: Til påstemplet dato

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet