Søk

Fri Glutenfri Meksikansk Gryte

Produktinfo

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

Ingredienser

Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse, salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper, pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø), sukker, farge (karamell), syre (sitronsyre).

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2013 kJ 575 kJ
  • Energi (kcal)
    480 kcal 137 kcal
  • Fett
    20 g 5,8 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      9,8 g 2,8 g
  • Karbohydrat
    42 g 12 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      4,9 g 1,4 g
  • Protein
    28 g 8,1 g
  • Salt
    2,9 g 0,83 g

Tilberedning

  1. 1. Stek 400g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten salt foreslår vi at du for smakens skyld tilsetter en halv teskje salt under steking.
    2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann .
    3. Kok opp under omrøring og la det koke i 20 minutter under lokk. Rør om av og til.
    Dryss over hakkede friske urter og server med brød og en grønn salat.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet