TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding 362 g
Produktinfo
TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.



Ingredienser
maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber, potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).
Uten hvetestivelse
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
309 kJ 883 kJ
-
Energi (kcal)
73 kcal 208 kcal
-
Fett
0,4 g 1,1 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
0 g 0 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
17 g 48 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
0,9 g 2,6 g
- Hvorav:
-
Kostfiber
0,8 g 2,2 g
-
Protein
0,4 g 1 g
-
Salt
0,29 g 0,83 g
Tilberedning
- 1. Bland posens innhold med 4 dl lunkent vann (ca. 37 °C), 1/2 pakke gjær og 1 ts bakepulver. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
2. Fordel deigen i 12 muffinsformer til rundstykker eller i smurt brødform (1,5 liter) til brød. Glatt ut overflaten og pensle med olje. Strø ev. på valmuefrø.
3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
4. Stek rundstykker (i muffinsformer) på midterste rille ved 210 °C i ca. 20 minutter. Stek brød (1,5 l's form) på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
Holdbarhet
Oppbevaring etter åpning: Tørt, ikke over normal romtemperatur. I lukket boks eller pose.
Holdbarhet etter åpning: Til påstemplet dato
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
Gluten
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet