Søk

TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding 362 g

Produktinfo

TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.

VeganVegetariansk

Ingredienser

maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber, potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).

Uten hvetestivelse

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    309 kJ 883 kJ
  • Energi (kcal)
    73 kcal 208 kcal
  • Fett
    0,4 g 1,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 0 g
  • Karbohydrat
    17 g 48 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0,9 g 2,6 g
  • Kostfiber
    0,8 g 2,2 g
  • Protein
    0,4 g 1 g
  • Salt
    0,29 g 0,83 g

Tilberedning

  1. 1. Bland posens innhold med 4 dl lunkent vann (ca. 37 °C), 1/2 pakke gjær og 1 ts bakepulver. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
    2. Fordel deigen i 12 muffinsformer til rundstykker eller i smurt brødform (1,5 liter) til brød. Glatt ut overflaten og pensle med olje. Strø ev. på valmuefrø.
    3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
    4. Stek rundstykker (i muffinsformer) på midterste rille ved 210 °C i ca. 20 minutter. Stek brød (1,5 l's form) på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, ikke over normal romtemperatur. I lukket boks eller pose.

Holdbarhet etter åpning: Til påstemplet dato

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet