Søk

Fri Glutenfri Lys Melblanding

Produktinfo

TORO Fri Glutenfri Lys Melblanding er et glutenfritt mel til lys eller fin bakst som glutenfri pizza, loff, focaccia og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.

Ingredienser

maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber, potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).

Uten hvetestivelse

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    309 kJ 883 kJ
  • Energi (kcal)
    73 kcal 208 kcal
  • Fett
    0,4 g 1,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 0 g
  • Karbohydrat
    17 g 48 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0,9 g 2,6 g
  • Kostfiber
    0,8 g 2,2 g
  • Protein
    0,4 g 1 g
  • Salt
    0,29 g 0,83 g

Tilberedning

  1. 1. Bland posens innhold med 4 dl lunkent vann (ca. 37 °C), 1/2 pakke gjær og 1 ts bakepulver. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
    2. Fordel deigen i 12 muffinsformer til rundstykker eller i smurt brødform (1,5 liter) til brød. Glatt ut overflaten og pensle med olje. Strø ev. på valmuefrø.
    3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
    4. Stek rundstykker (i muffinsformer) på midterste rille ved 210 °C i ca. 20 minutter. Stek brød (1,5 l's form) på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, ikke over normal romtemperatur. I lukket boks eller pose.

Holdbarhet etter åpning: Til påstemplet dato

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet