TORO Fri Glutenfri Jegergryte 90 g
TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.

Ingredienser
maisstivelse, hageerter 13%, myse (melk), salt, sjampinjong 6%, melk, aroma, kjøttekstrakt, sukker, fargestoff (ammonisert karamell), tyttebær, løk, rapsolje, gjærekstrakt, tomat, krydder, einebær.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Helt uten palmeolje
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
1353 kJ 410 kJ
-
Energi (kcal)
323 kcal 98 kcal
-
Fett
13 g 4 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
7,3 g 2,2 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
17 g 5,1 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
5 g 1,5 g
- Hvorav:
-
Kostfiber
0,3 g 0,1 g
-
Protein
33 g 10 g
-
Salt
2 g 0,61 g
Tilberedning
- 1. Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
3. Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Erstattes 500-600 g kjøtt med kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en liten teskje salt under steking.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.
Holdbarhet
Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur
Holdbarhet etter åpning: Holbarhet endres ikke
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
Gluten
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet