Søk

Fri Glutenfri Jegergryte

Produktinfo

TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.

Ingredienser

maisstivelse, hageerter 13%, myse (melk), salt, sjampinjong 6%, melk, aroma, kjøttekstrakt, sukker, fargestoff (ammonisert karamell), tyttebær, løk, rapsolje, gjærekstrakt, tomat, krydder, einebær.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Helt uten palmeolje

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1353 kJ 410 kJ
  • Energi (kcal)
    323 kcal 98 kcal
  • Fett
    13 g 4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      7,3 g 2,2 g
  • Karbohydrat
    17 g 5,1 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      5 g 1,5 g
  • Kostfiber
    0,3 g 0,1 g
  • Protein
    33 g 10 g
  • Salt
    2 g 0,61 g

Tilberedning

  1. 1. Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.
    2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.
    3. Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

    Erstattes 500-600 g kjøtt med kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en liten teskje salt under steking.

    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holbarhet endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet