Søk

bergensk fiskesuppe glutebfri

Produktinfo

TORO Fri Glutenfri Bergensk Fiskesuppe er en glutenfri kremet fiskesuppe med biter av gulrot, purre og gressløk. Suppen passer perfekt med biter av fisk og skalldyr. Serveres med glutenfritt brød.

Ingredienser

maisstivelse, melk, salt, fisk (sei) 7%, sukker, olje (raps, solsikke), gulrot 4%, purre 3%, løk, sellerirot, aroma, syre (sitronsyre), glukosesirup, gressløk, melkeprotein, krydder, fargestoff (karotener)

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    350 kJ 140 kJ
  • Energi (kcal)
    83 kcal 33 kcal
  • Fett
    1,5 g 0,6 g
  • Karbohydrat
    13 g 5,1 g
  • Protein
    4 g 1,6 g
  • Salt
    1,9 g 0,76 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Rør ut posens innhold i 8 dl vann og 2 dl melk
  3. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke i 10 minutter.
  4. Mildere? Erstatt noe melk med fløte.
  5. Mer smak? Smak til med gressløk og sitronsaft.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur, i lukket emballasje.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet