Søk

Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte

Produktinfo

TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.

Ingredienser

løk, paprika, maisstivelse, eple, ananas, sukker, karri, salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, gjærekstrakt, rapsolje, syre(sitronsyre), proteinekstrakt av mais, aroma, sitron, glukosesirup, persille, pepper, bukkehornskløver, hvitløk, sennepsfrø .

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1792 kJ 569 kJ
  • Energi (kcal)
    428 kcal 136 kcal
  • Fett
    24 g 7,5 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      14 g 4,3 g
  • Karbohydrat
    18 g 5,6 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,6 g 0,5 g
  • Protein
    35 g 11 g
  • Salt
    1,8 g 0,57 g

Tilberedning

  1. 1 Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
    2 Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3,0 dl vann og 3,0 dl fløte.
    3 Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter.


    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet