Søk

Ertestuing

Produktinfo

Den originale ertestuingen siden 1963. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Et selvskreventtilbehør til kjøttkaker, men passer også utmerket til torsk, lutefisk, fiskekaker, pølser og sosekjøtt.

Ingredienser

erter 93 %, sukker, maisstivelse, salt, rapsolje, aroma, sitronsyre, antioksidant (natriumhydrogensulfitt), fargestoff (kurkumin). 

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    666 kJ 512 kJ
  • Energi (kcal)
    157 kcal 121 kcal
  • Fett
    1,2 g 0,9 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 0 g
  • Karbohydrat
    27 g 21 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,4 g 1,1 g
  • Kostfiber
    0,3 g 0,2 g
  • Protein
    9,1 g 7 g
  • Salt
    0,91 g 0,7 g

Tilberedning

  1. 1 Tøm posens innhold i en kasserolle med 5 dl vann.
    2 Kok opp under omrøring og la det småkoke i 15 minutter.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet