Søk

Chili con Carne Bowl

Produktinfo
Oppskrifter

Chili con carne bowl er en gryte med smak av chili, kajennepepper, spisskummen, koriander og hvitløk. Gryten passer til kjøttdeig eller bønner og serveres med ris. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

ris 57 %, grønnsaker 13 % (løk, paprika 4 %, tomat 3 %), brune bønner, sukker, maisstivelse, salt, spisskummen, krydder, chilipepper, kajennepepper, fargestoff (paprikaekstrakt, ammoniert karamell), hvitløk, aroma. 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1985 kJ 567 kJ
  • Energi (kcal)
    473 kcal 135 kcal
  • Fett
    20 g 5,6 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      9,5 g 2,7 g
  • Karbohydrat
    39 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      9,8 g 2,8 g
  • Protein
    32 g 9 g
  • Salt
    2,1 g 0,61 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Stek 400 g kjøttdeig i en kasserolle.
    2. Tilsett posens innhold, 3,5 dl vann og 1 boks hakkede tomater.
    3. Kok opp under omrøring. La gryten koke 20 minutter.

    Smak til med salt og pepper om du ønsker.

    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væske per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet