Søk

Carbonara pastasaus

Produktinfo

Carbonarasaus er en klassiker i det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille.

Ingredienser

maisstivelse, fløte 17 %, ost 17 %, salt, aroma, eggeplomme, sort pepper, gulrotekstrakt, persille, syre (eplesyre), krydder

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    305 kJ 305 kJ
  • Energi (kcal)
    72 kcal 72 kcal
  • Fett
    2,5 g 2,5 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,4 g 1,4 g
  • Karbohydrat
    8 g 8 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      5,2 g 5,2 g
  • Protein
    4,6 g 4,6 g
  • Salt
    0,9 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1.Kok ca. 300 g spagetti eller annen pasta.
    2.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 4 dl melk.
    3.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok sausen 5 minutter.
    4.Hell sausen over spagettien. Server med frisk salat og brød.
    Lag din egen pastasaus ved å tilsette bacon, kvernet pepper, revet parmesan og fersk persille.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet