Søk

Brun saus original

Produktinfo

Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser.

Ingredienser

hvetemel, maisstivelse, solsikkeolje, salt, myse (melk), gjærekstrakt, fargestoff (ammoniert karamell), sukker, aroma, tomat, krydder

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    146 kJ 146 kJ
  • Energi (kcal)
    35 kcal 35 kcal
  • Fett
    1,1 g 1,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    5,4 g 5,4 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0,8 g 0,8 g
  • Protein
    0,7 g 0,7 g
  • Salt
    0,92 g 0,92 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 5 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    For ekstra frisk smak - tilsett 1 ss solbærsaft/rips og 2 ss rømme.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete