TORO Brun saus original 44 g
TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage.
Ingredienser
hvetemel, maisstivelse, solsikkeolje, salt, myse (melk), gjærekstrakt, fargestoff (ammoniert karamell), sukker, aroma, tomat, krydder
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
146 kJ 146 kJ
-
Energi (kcal)
35 kcal 35 kcal
-
Fett
1,1 g 1,1 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
0,1 g 0,1 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
5,4 g 5,4 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
0,8 g 0,8 g
- Hvorav:
-
Protein
0,7 g 0,7 g
-
Salt
0,92 g 0,92 g
Tilberedning
- 1. Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 5 dl vann.
2. Kok opp under omrøring, bruk visp.
3. Kok sausen 5 minutter.
For ekstra frisk smak - tilsett 1 ss solbærsaft/rips og 2 ss rømme.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Hvete
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Hvete
Vegetarisk?
Stek bønner i en kasserolle med en løk kuttet i strimler. Ha over sausepulver, tilsett vann og kok opp. Sett hele kaserollen midt i ovnen på 150 grader i 2 timer. Server med stekte sjampinjonger, gulrøtter og tyttebærsyltetøy.