Søk

Bretagne kyllingsaus

Produktinfo
Tips

TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

maisstivelse, olje (solsikke, raps), gjærekstrakt, tomat, glukosesirup, paprika 4 %, salt, løk, modifisert maisstivelse, hvitløk 2 %, gulrotekstrakt, krydder, gressløk, syre (sitronsyre), fargestoff (paprikaekstrakt)

Vegansk

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    370 kJ 463 kJ
  • Energi (kcal)
    71 kcal 89 kcal
  • Fett
    6,7 g 8,4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,9 g 2,4 g
  • Karbohydrat
    5,2 g 6,5 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,3 g 2,9 g
  • Protein
    1,8 g 2,2 g
  • Salt
    0,64 g 0,8 g

Tilberedning

  1. Smelt 25 g margarin/smør i en kasserolle og rør inn posens innhold.
    Tilsett 1,5 dl vann og 1,5 dl melk. Kok opp under omrøring, bruk visp.    
    La sausen koke i 2 minutter. Rør om av og til.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Vegansk?

Tilbered sausen som anvist, men bytt til plantebasert smør og melk. Lettstek vegetarboller sammen med rød paprika. Tilsett bollene og paprika i sausen. La det hele trekke i 2 minutter.