Søk

Bolognesegryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Bolognesegryte har sin opprinnelse fra byen Bologna. Den tomatbaserte gryten inneholder fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig.

Ingredienser

pasta 54 % (durumhvete, hvetefiber), tomat 20 %, løk 7 %, sukker, stivelse (mais, potet), salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt, rapsolje, basilikum, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), krydder.  

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1692 kJ 423 kJ
  • Energi (kcal)
    400 kcal 100 kcal
  • Fett
    8 g 2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      3,2 g 0,8 g
  • Karbohydrat
    44 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      12 g 3 g
  • Protein
    34 g 8,5 g
  • Salt
    2,7 g 0,67 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Brun 400 g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en halv teskje salt under steking. 2. Ha kjøttdeigen og posens
    innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann. 3. Kok opp under omrøring og la det koke uten lokk 10 minutter. Rør om av og til.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete
    Durumhvete