TORO Bolognesegryte 207g
TORO Bolognesegryte er en tomatisert gryte med fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Bolognesgryte er en tradusjonell gryte fra den Italienske byen Bologna og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.



Ingredienser
pasta 54 % (durumhvete, hvetefiber), tomat 20 %, løk 7 %, sukker, stivelse (mais, potet), salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt, rapsolje, basilikum, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), krydder.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
1692 kJ 423 kJ
-
Energi (kcal)
400 kcal 100 kcal
-
Fett
8 g 2 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
3,2 g 0,8 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
44 g 11 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
12 g 3 g
- Hvorav:
-
Protein
34 g 8,5 g
-
Salt
2,7 g 0,67 g
Klimaavtrykk
Retten har høyt klimaavtrykk (> 1,6 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her
Tilberedning
- 1 Stek 400 g karbonadedeig.
2 Ha karbonadedeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
3 Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Rør om av og til.
Smak til med salt og pepper om du ønsker.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væske per ekstra pose.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Hvete, Durumhvete
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Hvete
Durumhvete
Vegansk?
Erstatt karbonadedeig med samme mengde lettstekt sellerirot, gulrot og løk i terninger