Søk

bolognesegryte m/basilikum

Produktinfo

TORO Bolognesegryte har sin opprinnelse fra byen Bologna. Den tomatbaserte gryten inneholder fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

pasta 55 % (durumhvete, hvetefiber)*, tomat 19 %, stivelse, løk 6 %, sukker, salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt, rapsolje, basilikum, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), krydder. *Pastaen inneholder 8 % fiber 

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1928 kJ 488 kJ
  • Energi (kcal)
    458 kcal 116 kcal
  • Fett
    20 g 5 g
  • Karbohydrat
    39 g 9,8 g
  • Kostfiber
    5,5 g 1,4 g
  • Protein
    29 g 7,3 g
  • Salt
    3,1 g 0,79 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Brun 400 g kjøttdeig. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann. Kok opp under omrøring og la det koke uten lokk 10 minutter. Rør om og til. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Durumhvete
    Hvete