TORO Bali kyllinggryte 91g
TORO Bali Kyllinggryte er en kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server gjerne med ris og en frisk salat. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser
løk, paprika, maisstivelse, eple 10 %, ananas 9 %, sukker, karri 5 %, salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, hvetemel, olje (solsikke, raps), aroma, gjærekstrakt, syre (sitronsyre), bukkehornkløver, sitron, krydder, glukosesirup, hvitløk.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
1572 kJ 499 kJ
-
Energi (kcal)
375 kcal 119 kcal
-
Fett
19 g 6 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
11 g 3,4 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
17 g 5,3 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
11 g 3,5 g
- Hvorav:
-
Protein
35 g 11 g
-
Salt
1,8 g 0,58 g
Klimaavtrykk
Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her
Tilberedning
- 1. Skjær 500 g kylling i terninger og stek det i stekepannen. Tøm posens innhold i en kasserolle.
2. Tilsett 5 dl vann og 3 dl fløte (matfløte/kremfløte).
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 5 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Hvete
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Hvete
Litt Grønnere?
Erstatt kylling med 500 g lettstekt torsk i biter, tilsett mot slutten av koketiden