Søk

Bali kyllinggryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Bali Kyllinggryte er en orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server med ris og en frisk salat.

Ingredienser

løk, paprika, maisstivelse, eple 10 %, ananas 9 %, sukker, karri 5 %, salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, hvetemel, olje (solsikke, raps), aroma, gjærekstrakt, syre (sitronsyre), bukkehornkløver, sitron, krydder, glukosesirup, hvitløk. 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1572 kJ 499 kJ
  • Energi (kcal)
    375 kcal 119 kcal
  • Fett
    19 g 6 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      11 g 3,4 g
  • Karbohydrat
    17 g 5,3 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      11 g 3,5 g
  • Protein
    35 g 11 g
  • Salt
    1,8 g 0,58 g

Klimaavtrykk

Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Skjær 500 g kylling i terninger og stek det i stekepannen. . Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett dl vann og dl fløte (matfløte/kremfløte). 3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 5 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete