Søk

bali kyllinggryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Bali Kyllinggryte er en orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server med ris og en frisk salat. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

Løk, paprika, stivelse, eple 11 %, ananas 9 %, sukker, salt, karri 4 %, modifisert stivelse, proteinekstrakt av soya, hvetemel, olje (solsikke, raps), aroma, gjærekstrakt, syre (sitronsyre), sitron, glukosesirup, persille, pepper, hvitløk, sennepsfrø, bukkehornskløver.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1767 kJ 561 kJ
  • Energi (kcal)
    422 kcal 134 kcal
  • Fett
    23 g 7,3 g
  • Karbohydrat
    19 g 6 g
  • Kostfiber
    1,6 g 0,5 g
  • Protein
    35 g 11 g
  • Salt
    1,9 g 0,6 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
  3. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann og 3 dl fløte.
  4. Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter.
  5. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete