Søk

Bakemiks til Gulrotkake

Produktinfo
Oppskrifter

Bakemiks til Gulrotkake er utrolig saftig, passe søt og med et hint av krydder. Fordi du tilsetter fersk revet gulrot smaker kaken like godt som hjemmelaget.

Ingredienser

hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver (natriumkarbonat, natriumdifosfat)), kanel, emulgator (E472b, E472a), glukosesirup, salt, skummetmelk, vanillin

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1130 kJ 1412 kJ
  • Energi (kcal)
    270 kcal 337 kcal
  • Fett
    13 g 16 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,4 g 1,7 g
  • Karbohydrat
    34 g 42 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      18 g 22 g
  • Protein
    4,6 g 5,8 g
  • Salt
    0,8 g 1 g

Tilberedning

  1. 1. Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170°C).
    2 Bland posens innhold med 2 dl vann og 1 dl nøytral olje. Tilsett ca. 200 g (2 store) finraspede gulrøtter og rør til en jevn røre.
    3. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm) og stek på midterste rille i ca. 30 minutter.
    4. Avkjøl kaken på rist.

    Ostekremglasur:
    Bruk TORO Glasurmiks til Ostekrem eller rør sammen 1 pk kremost naturell (125 g) og 50 g romtemperert smør. Tilsett 1,5 dl melis og 1 ts vaniljesukker. Pisk godt og fordel over den avkjølte kaken.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

Holdbarhet etter åpning: Uendret ved lukket pose.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete