Søk

TORO Bakemiks til Gulrotkake 396 g

Produktinfo
Tips

TORO Bakemiks til Gulrotkake er saftig, passe søt og med et hint av krydder. Fordi du tilsetter fersk revet gulrot smaker kaken like godt som hjemmelaget samtidig som den er superenkel å lage. Gulrotkake er alltid populært blant gjestene og krydrer opp ethvert kakebord.

Vegetariansk

Ingredienser

hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver (natriumkarbonat, natriumdifosfat)), kanel, emulgator (E472b, E472a), glukosesirup, salt, skummetmelk, vanillin

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1130 kJ 1412 kJ
  • Energi (kcal)
    270 kcal 337 kcal
  • Fett
    13 g 16 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,4 g 1,7 g
  • Karbohydrat
    34 g 42 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      18 g 22 g
  • Protein
    4,6 g 5,8 g
  • Salt
    0,8 g 1 g

Tilberedning

  1. 1. Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170°C).
    2. Bland posens innhold med 2 dl vann og 1 dl nøytral olje. Tilsett ca. 200 g (2 store) finraspede gulrøtter og rør til en jevn røre.
    3. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm) og stek på midterste rille i ca. 35 minutter. ELLER fordel røren i en smurt liten langpanne (ca. 20x30 cm) og stek på midterste rille i ca. 30 minutter.
    4. Avkjøl kaken på rist.

    OSTEKREMGLASUR
    Bruk TORO Glasurmiks til Ostekrem ELLER pisk krem av 1 pk (125 g) kremost naturell, 50 g mykt smør, 1,5 dl melis og 1 ts vaniljesukker.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • GlutenInneholder: Hvete
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

TORO Baketips!

TORO Baketips! Bruk TORO Glasurmiks til Ostekrem ELLER pisk til krem 1 pk(125 g) kremost naturell, 50g romtemperert smør, 1,5 dl melis og 1 ts vaniljesukkker