Søk

amerikansk gryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Amerikansk gryte har smaker hentet fra sørstatene i USA. Gryten er mildt krydret med cayenne, chili og hvitløk og tilsatt ris, mais og løk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

Ris 43 %, hvetemel, tomat 11 %, mais 5 %, stivelse, løk, sukker, melk, paprika, aroma, brekkbønner 2 %, rapsolje, salt, krydder, fargestoff (paprikaekstrakt), hvitløk.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2048 kJ 512 kJ
  • Energi (kcal)
    488 kcal 122 kcal
  • Fett
    21 g 5,2 g
  • Karbohydrat
    44 g 11 g
  • Kostfiber
    4 g 1 g
  • Protein
    29 g 7,3 g
  • Salt
    3,2 g 0,81 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Brun 400 g kjøttdeig.
  3. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
  4. Kok opp under omrøring og kok gryten 20 minutter.
  5. Rør om av og til. Tilsett kjøttdeigen mot slutten av koketiden.
  6. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete