ArrayVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.

TORO Stroganoffgryte

104 g

TORO Stroganoff gryte med paprika og løk er en fyldig kremet gryte som kan serveres med alle typer kjøtt, men er spesielt god med mørt oksekjøtt. Tilsett gjerne stekt sjampinjong. Smaker fortreffelig sammen med potetmos og dampede grønnsaker. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Skjær 500 g kjøtt i terninger og brun det i stekepannen.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 4 dl vann/kraft og 4 dl melk eller fløte.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la det småkoke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

løk 17 %, tomat 16 %, stivelse, hvetemel, olje (solsikke, raps),salt, sukker, sjampinjong 4 %, glukosesirup, paprika 2 %, aroma,fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), modifisert stivelse,sennepsfrø, hvitløk, sort pepper, syre (sitronsyre), gjærekstrakt.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
279 kcal6.9 g1173 kJ19.8 g1.8 g2.4 g2.4 g33 g11.4 g
93 kcal2,3 g391 kJ6,6 g0,6 g0,8 g0,8 g11 g3,8 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av