Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukterProdukter som inneholder under 20 mg pr. kg
Produkter / Glasur

TORO Sjokoladeglasur

140 g

TORO Sjokoladeglasur har en rik smak av sjokolade med et hint av mokka. Passer perfekt som både glasur og fyll til sjokoladekake og muffins. Ved å piske inn rom temperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. TORO Sjokoladeglasur er glutenfri og gir nok glasur til en rund kake eller ca 12 muffins.

Tilberedning

  • 1.

    Bland posens innhold med 25 g smeltet smør. Rør forsiktig inn 2-3 ss. vann (ca. 20 ml) til passe tykk konsistens. NB! Tilsett vannet litt etter litt så glasuren ikke blir for tynn.

  • 2.

    Fordel glasuren på kake eller muffins. Tips: For en mildere sjokoladesmak, erstatt vannet med melk.

Ingredienser

sukker, fettredusert kakao 5 %, eggehvite, stivelse, aroma, kaffe

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterProteinSalt
284.2 kJ67.5 kcal1.9 g1.2 g11.7 g11.2 g0.6 g0.1 g
1672 kJ397 kcal11 g7,1 g69 g66 g3,8 g0,37 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av