sukker, mørk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator (
TORO Sjokoladefondant er en sjokoladedrøm av de sjeldne. Ferdig stekt er sjokoladefondanten flytende i midten, så når skjeen treffer fondanten flyter kjernen ut. Serveres lun med is til.
Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C).
Rør sammen 2 egg, 1/2 dl vann og 150 g smeltet, avkjølt margarin/smør eller 1,5 dl flytende margarin. Bland inn posens innhold og rør til en jevn røre.
Fordel røren i 6 ildfaste porsjonsformer/store amerikanske muffinsformer eller ca. 12 små muffinsformer, ca. 3/4 fulle. Bruker du papirformer, er det lurt å sette dem i et muffinsbrett når de stekes. Da holder de bedre på formen.
Stek på miderste rille. Store fondanter i 12-13 minutter, små fondanter i 7-8 minutter. Fondantene er ferdig når de hever langs kanten og skjelver når du dytter litt på formen
sukker, mørk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator (