Retten har høyt klimaavtrykk (> 1,6 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her
Les mer om Klodemerket her
TORO Pizzafyll tomat og løk er en klassiker sammen med kjøttdeig på langpannepizza. Gir en god og mild smak av tomat og løk som passer hele familien. Lett å like, lett å lage.
Brun 400 g kjøttdeig i en stekepanne.
Trekk pannen av platen, dryss pulveret over kjøttet og bland godt.
Rør inn 3 dl vann og småkok i 5 minutter.
Fordel pizzafyllet over en pizzabunn og strø over revet ost.
Stek pizzaen midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.
Tomat 48 %, løk 21 %, sukker, maisstivelse,rapsolje, salt, oreganoblader,krydder, hvitløk,fargestoff (paprikaekstrakt).