Retten har høyt klimaavtrykk (> 1,6 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her
Les mer om Klodemerket her
TORO Pizzafyll hvitløk og chili er perfekt for deg som liker litt mer smakfull kjøttdeig på pizza. Lett å like, lett å lage.
Brun 400 g kjøttdeig i en stekepanne.
Trekk pannen av platen, dryss pulveret over kjøttet og bland godt.
Rør inn 4 dl vann og småkok i 5 minutter.
Fordel pizzafyllet over en pizzabunn og strø over revet ost.
Stek pizzaen midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.
Tomat, løk, sukker, maisstivelse, hvitløk 6 %,krydder (chilipepper 2 %, sort pepper, kajennepepper,basilikum, spisskummen, oregano, koriander,allehånde,nellik), rapsolje, salt, riseddik,oreganoblader, sitronsyre, fargestoff (paprikaekstrakt).