Array

TORO Orientalsk gryte

126 g

TORO Orientalsk gryte er er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Den har en søtlig karakter krydret med karri, ingefær og karve. Gryten har en mild smak og en lett konsistens som har gjort den til en populær gryte i mange tiår. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt og kjøttdeig, men smaker spesielt godt med oksekjøtt. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Skjær 600 g kjøtt i strimler og brun det i stekepannen.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og kok i 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

hvetemel, tomat, sukker, stivelse, løk, paprika 6 %, melk,olje (solsikke, raps), hageerter 5 %, salt, ananas 3 %, gjærekstrakt,myse (melk), krydder (karri, hvitløk, ingefær, karve,pepper, sennepsfrø, bukkehornskløver), maltodekstrin, fargestoff(ammonisert karamell), soyasaus (inneholder glutenfritthveteråstoff <20 ppm), sjampinjongkraft, aroma.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
282.8 kcal5.9 g1189.5 kJ19.2 g2 g2 g1.8 g35.8 g8.5 g
87 kcal1,8 g366 kJ5,9 g0,6 g0,6 g0,55 g11 g2,6 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av