TORO Orientalsk gryte er er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Den har en søtlig karakter krydret med karri, ingefær og karve. Gryten har en mild smak og en lett konsistens som har gjort den til en populær gryte i mange tiår. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt og kjøttdeig, men smaker spesielt godt med oksekjøtt. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase
Skjær 600 g kjøtt i strimler og brun det i stekepannen.
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
Kok opp under omrøring og kok i 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.