Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukterProdukter som inneholder under 20 mg pr. kgRetten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase

TORO Miks for laksepanne kremet sitron

62 g

TORO Miks for laksepanne er en mild kremet saus med garnityr av rødløk, paprika og persille. Sausen er smaksatt med sitron, løk, og pepper som fremhever smaken til laks og ørretfilet. En lettvint og spennende måte å tilberede og servere fisk. Server med poteter, ris eller pasta. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Stek 125 g sjampinjong skåret i skiver i en stor stekepanne (ca. 28 cm).

  • 2.

    Bland inn posens innhold, 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring.

  • 3.

    Legg porsjonsstykker av fersk/tint laks i sausen (500-600 g). La det småkoke ca. 12 minutter under lokk eller til fisken er gjennomvarm.

  • 4.

    Ha over 125 g sukkererter og 100 g cherrytomater delt i to før servering. Server med poteter, ris eller pasta.

Klimaavtrykk

Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase.
Les mer om Klodemerket her

Ingredienser

maisstivelse, melk, olje (solsikke, raps), salt, aroma, sukker,glukosesirup, løk, syre (sitronsyre), krydder, sitron, paprika,persille, fargestoff (gulrotfarge, paprikaekstrakt), selleri.,,

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterProteinSalt
2163 kJ521.5 kcal38.5 g15.4 g13 g5.6 g29.4 g1.8 g
618 kJ149 kcal11 g4,4 g3,7 g1,6 g8,4 g0,5 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av