Les mer om Klodemerket her
TORO Miks for laksepanne er en mild kremet saus med garnityr av rødløk, paprika og persille. Sausen er smaksatt med sitron, løk, og pepper som fremhever smaken til laks og ørretfilet. En lettvint og spennende måte å tilberede og servere fisk. Server med poteter, ris eller pasta. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase
Stek 125 g sjampinjong skåret i skiver i en stor stekepanne (ca. 28 cm).
Bland inn posens innhold, 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring.
Legg porsjonsstykker av fersk/tint laks i sausen (500-600 g). La det småkoke ca. 12 minutter under lokk eller til fisken er gjennomvarm.
Ha over 125 g sukkererter og 100 g cherrytomater delt i to før servering. Server med poteter, ris eller pasta.
maisstivelse,