Ris 62 %, tomat 8 %, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps,solsikke), stivelse, salt,
TORO Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. TORO Meksikansk Gryte familiepakning er nok til hele familien! Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase
Brun 600 g kjøttdeig.
Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 12 dl vann.
Kok opp under omrøring og la det koke 20 minutter under lokk. Rør om av og til. For tørrere gryterett, ta lokket av mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.
Ris 62 %, tomat 8 %, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps,solsikke), stivelse, salt,