TORO Jegergryte

107 g

TORO Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en fyldig kremet gryte som kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Skjær opp 500-600 g kjøtt og brun det i stekepannen.

  • 2.

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl rømme, eventuelt crème fraîche, og 6 dl vann.

  • 3.

    Kok opp under omrøring og la det koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

hvetemel, hageerter 11%, stivelse, myse (melk), salt,olje (solsikke, raps), sjampinjong 5 %, melk, aroma,kjøttekstrakt, sukker, fargestoff (ammonisert karamell), tyttebær, løk,gjærekstrakt, tomat, krydder, einebær.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterKostfiberProteinSalt
1305 kJ312 kcal13.2 g6.9 g15.6 g4.5 g0.6 g33 g1.9 g
435 kJ104 kcal4,4 g2,3 g5,2 g1,5 g0,2 g11 g0,64 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av