ArrayVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.

TORO Italiensk gryte

178 g

Italiensk gryte med spagetti og tomat kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig eller kjøttboller. TORO Italiensk gryte er en tradisjonsrik oppskrift fra det italienske kjøkken, krydret med klassiske italienske krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Den milde gode tomatsmaken gjør at den er en meget populær gryte for hele familien. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  • 1.

    Brun 400 g kjøttdeig.

  • 2.

    Bland kjøttdeig, posens innhold og 8 dl vann i en kasserolle.

  • 3.

    Kok opp under omrøring. La det koke 10 minutter. Rør om av og til. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

spagetti 61 % (durumhvete), tomat 14 %, løk, hageerter, paprika,maisstivelse, salt, rapsolje, aroma, krydder, hvitløk.

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
426.4 kcal18.9 g1783.5 kJ36.5 g8.6 g2.9 g26.7 g2.9 g
104 kcal4,6 g435 kJ8,9 g2,1 g0,7 g6,5 g0,7 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av