Ris: Basmatiris, paprika, rapsolje, koriander, hvitløk, chilipepper.Miks for Indisk Tikka Masala Saus:
TORO Indisk tikka masala er en av de mest populære gryterettene fra det indiske kjøkken. Den kremede masalasausen er mildt krydret og har masse smak fra tomat, yoghurt og koriander. Tikka masala passer godt til kjøtt, kylling og svin, men er også nydelig med fisk eller vegetar. Kit’et inneholder ris, toppkrydder, kokosmelk og miks for saus og marinade. Server den med basmatirisen fra kit’et og grønnsaker.
Mariner kjøttet.
Bland Miks for Indisk Tikka Masala Marinade og 4ss vann i en bolle.
Tilsett 400 g kylling- eller svinekjøtt i terninger og bland godt. La det trekke 10 minutter. 2 Kok risen.
Kok opp 5 dl vann og evt ½ ts salt.
Tilsett risen og la det småkoke i ca 15 min.
Lag sausen
Stek det marinerte kjøttet og bland Miks for Indisk Tikka Masala Saus med kjøttet.
Tilsett 2 dl vann og kokosmelken.
La det koke 5 minutter. For sterkere smak: Bland toppkrydderet i retten før servering eller strø direkte på egen porsjon.
Ris: Basmatiris, paprika, rapsolje, koriander, hvitløk, chilipepper.Miks for Indisk Tikka Masala Saus: