TORO Grove rundstykker er en bakemiks til nydelige grove rundstykker som metter godt. Ferdig stekt er de saftige, luftige og høye slik hjemmebakte rundstykker skal være. Gjær er blandet med melet, så du tilsetter kun vann og olje. TORO Grove Rundstykker gir ca 12 saftige og mettende rundstykker.
Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje.
Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet. (Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd minimum 10 minutter).
La deigen heve tildekket i 10 minutter.
Rull deigen til en pølse og del i 12 deler. Trill til rundstykker og sett dem på stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 30 minutter, eller til dobbel størrelse. NB.Bruk litt olje om deigen klisser.
Pensle rundstykkene med vann og stek ved 220 °C på midterste rille i ca. 20 minutter og avkjøl på rist.