En smakfull pasta med 40% rotgrønnsaker bakt inn i deigen. Vår ferske pasta inneholder bare naturlige råvarer, er en naturlig kilde til kostfiber og er ikke tilsatt salt.
Tilberedning
– Kok opp 1 liter vann. Tilsett 1 ts salt hvis du ønsker. – Tilsett pastaen i det fosskokende vannet. – Ta tiden, pastaen skal bare være i vannet i 30 sek – 1 min. Juster ned varmen på platen om det koker over. – Sil av vannet og skyll gjerne i litt vann. Tilsett 1 ss olivenolje hvis du ønsker.
Ingredienser
durumhvetemel, persillerot 41 %* (persillerotpurè,persillerotpulver), hvetemel, egg. Totalt 41 g grønnsakerper 100 g grønnsakspasta.*Mengde fersk persillerot.
Næringsinnhold
Etter tilbredning
Energi kJEnergi kcalFettMettede fettsyrerKarbohydratSukkerarterKostfiberProteinSalt
1442.5 kJ345 kcal2.4 g0.6 g63.8 g3 g4.9 g13.8 g0 g