TORO Fine Rundstykker er luftige, saftige rundstykker som er både raske og enkle å lage. Perfekt til helgefrokosten og som tilbehør til suppemiddagen. Gjær følger med i miksen så her trenger du kun tilsette vann og olje. TORO Fine Rundstykker gir ca 12 saftige rundstykker.
Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje.
Bland sammen og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet.(Uten kjøkkenmaskin, bruk lunkent vann og elt for hånd minimum 10 minutter).
La deigen heve tildekket i 10 minutter.
Rull deigen til en pølse og del i 12 deler. Trill til rundstykker og sett dem på stekebrett med bakepapir og hev tildekket i ca. 30 minutter, eller til dobbel størrelse. NB. Bruk litt olje om deigen klisser.
Pensle rundstykkene med vann og stek ved 220 °C på midterste rille i ca. 20 minutter og avkjøl på rist. Tips: Strø valmuefrø over rundstykkene under punkt