ArrayVegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.

TORO Bolognesegryte

171 g

TORO Bolognesegryte har sin opprinnelse fra byen Bologna. Den tomatbaserte gryten inneholder fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

    Brun 400 g kjøttdeig. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann. Kok opp under omrøring og la det koke uten lokk 10 minutter. Rør om og til. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Ingredienser

pasta 55 % (durumhvete, hvetefiber)*, tomat 19 %, stivelse,løk 6 %, sukker, salt, aroma, sellerirot, gulrotekstrakt,rapsolje, basilikum, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), krydder.*Pastaen inneholder 8 % fiber

Næringsinnhold

Etter tilbredning

Energi kcalFettEnergi kJKarbohydratKostfiberMettede fettsyrerSaltProteinSukkerarter
458.2 kcal19.8 g1927.6 kJ38.7 g5.5 g9.9 g3.1 g28.8 g11.1 g
116 kcal5 g488 kJ9,8 g1,4 g2,5 g0,79 g7,3 g2,8 g

Allergener

  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupiner
  • Bløtdyr
  • Sesam
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
JaNeiSpor av