Søk

Viltsautè med fargerike grønnsaker

Ingredienser til 5 personer

Dette er en herlig og fargerik viltgryte som hele familien vil elske.

  • 1,00 beger seterrømme ev. creme fraîche
  • 4,50 dl vann
  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til viltgryte
  • 100,00 g stjerneløk ev. annen småløk
  • 2,00 ss smør/margarin
  • 3,00 stk gulrøtter
  • 650,00 g mørt viltkjøtt
  • 250,00 g sopp, gjerne en miks av aromasopp og kantarell
  • 4,50 dl vann
  • 1,00 stk brokkoli

Dette er en herlig og fargerik viltgryte som hele familien vil elske.

Slik gjør du:

  1. 1Ha seterrømme, vann og viltgrytebasen i en kjele og kok opp under omrøring. Rens løken og del den i to. Surres i middelsvarmpanne med smør. Tilsett gulrøtter, kuttet i skiver og la også de få litt farge i pannen før det tilsettes i sausen.
  2. 2Skjær kjøttet i strimler og brun det i små porsjoner i varm panne med litt smør. Dryss litt salt og pepper over og ha det i kjelen med saus og grønnsaker. Kok ut pannen mellom hver gang med litt vann og ha i gryten. Stek raskt soppen og ha også den i gryten. La alt småkoke i ca. 5 min. Kjøttet kan gjerne være litt rosa inni.
  3. 3Del brokkoli i små buketter, kok dem så vidt og hell av vannet. Bland dem i viltsauteen og la de trekke til seg den gode smaken fra sausen. Server den nydelige retten sammen med kokte poteter og rognebærgele.

Produkt