Søk

Viltgryte med kalkun, druer og sopp

Ingredienser til 5 personer

Dette er en herlig viltgryte som du kan sette rett på bordet. Druene gir retten en nydelig sødme.

  • 100,00 g grønne druer
  • 0,50 dl solbærsirup ev husholdningssaft
  • 5,50 dl vann, ev. bland med fløte
  • 0,50 beger seterrømme
  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til viltgryte
  • 250,00 g sopp
  • 1,00 stk rødløk
  • 2,00 ss smør/margarin
  • 650,00 g kalkunfilet, naturell eller kyllingfileter

Dette er en herlig viltgryte som du kan sette rett på bordet. Druene gir retten en nydelig sødme.

Slik gjør du:

  1. 1Skjær kalkunfilet i tynne skiver, løken i båter og del soppen i fire. Brun kjøttet med litt salt og pepper i en stor kjele på middelsvarme i smør. Tilsett løken etter et par minutter, og soppen til slutt. Ha i viltgrytebasen, seterrømme, vann og solbærsirup. Rør godt og la gryten småkoke i ca. 7 min.
  2. 2Vend inn druene til slutt, la gryteretten stå et par minutter til å kose seg.
  3. 3Servers med : Kutt bacon i biter og stek det i panne med litt smør. Kok så vidt rensede aspargesbønner, hell av vannet og bland de sprø grønnsakene sammen med baconet i pannen. Ha potetstappe eller kokte poteter til og rikelig med tyttebærsyltetøy.

Produkt