Søk

Verdens beste restepizza

Toro Fryste Pizzabunner med Saus - den enkleste måten å lage skikkelig god pizza

Ingredienser til 4 porsjoner

Pizza er Norges mest spiste middag, og med Toro Fryste Pizzabunner med Saus blir det enda lettere å lage skikkelig god hjemmelaget pizza! Denne oppskriften er utviklet spesielt for Toro av stjernekokken Morten Tungesvik. En perfekt oppskrift for deg som har litt rester i kjøleskapet, og ønsker en rask og digg middag! Bra for deg, miljøet og tidsklemma!

  • 1,00 pk TORO Pizzabunn med tomatsaus 2 x 380g
  • 100,00 g assortert spekemat og bacon
  • 1,00 bunt finkuttet purreløk
  • 1,00 stk hvitløksfedd
  • 0,50 stk finhakket rødløk
  • 3,00 stk tomater
  • 300,00 g revet ost

Pizza er Norges mest spiste middag, og med Toro Fryste Pizzabunner med Saus blir det enda lettere å lage skikkelig god hjemmelaget pizza! Denne oppskriften er utviklet spesielt for Toro av stjernekokken Morten Tungesvik. En perfekt oppskrift for deg som har litt rester i kjøleskapet, og ønsker en rask og digg middag! Bra for deg, miljøet og tidsklemma!

Slik gjør du:

  1. 1Kutt spekemat smått og stek i litt matolje i ca. 5 min. Tilsett så purreløk, rødløk og hvitløk. Stek litt til.
  2. 2Fordel litt ost over bunnen, så spekematmiksen. Legg på tomatskiver, og avslutt med litt revet parmasan (eller mer vanlig ost) på toppen.
  3. 3Stek pizzaen på 225 °C i 12-16 minutter. Når den er ferdig dryss over vårløk og bladpersille.

Tagger

Middag Pizza Rask

Tomater ?

Har du rester av andre typer tomater eks. cherrytomater så kan det fint brukes

Rester av parmesan ?

Dryss rester av parmesan over pizzaen