Verdens beste restepizza

Toro Fryste Pizzabunner med Saus - den enkleste måten å lage skikkelig god pizza

Ingredienser til 4 porsjoner

Pizza er Norges mest spiste middag, og med Toro Fryste Pizzabunner med Saus blir det enda lettere å lage skikkelig god hjemmelaget pizza! Denne oppskriften er utviklet spesielt for Toro av stjernekokken Morten Tungesvik. En perfekt oppskrift for deg som har litt rester i kjøleskapet, og ønsker en rask og digg middag! Bra for deg, miljøet og tidsklemma!

  • 1,00 pk TORO Pizzabunn med tomatsaus 2 x 380g
  • 100,00 g assortert spekemat og bacon
  • 1,00 bunt finkuttet purreløk
  • 1,00 stk hvitløksfedd
  • 0,50 stk finhakket rødløk
  • 3,00 stk tomater
  • 300,00 g revet ost

Pizza er Norges mest spiste middag, og med Toro Fryste Pizzabunner med Saus blir det enda lettere å lage skikkelig god hjemmelaget pizza! Denne oppskriften er utviklet spesielt for Toro av stjernekokken Morten Tungesvik. En perfekt oppskrift for deg som har litt rester i kjøleskapet, og ønsker en rask og digg middag! Bra for deg, miljøet og tidsklemma!

Slik gjør du:

  1. 1

    Kutt spekemat smått og stek i litt matolje i ca. 5 min. Tilsett så purreløk, rødløk og hvitløk. Stek litt til.

  2. 2

    Fordel litt ost over bunnen, så spekematmiksen. Legg på tomatskiver, og avslutt med litt revet parmasan (eller mer vanlig ost) på toppen.

  3. 3

    Stek pizzaen på 225 °C i 12-16 minutter. Når den er ferdig dryss over vårløk og bladpersille.