Verdens beste restepizza
Toro Fryste Pizzabunner med Saus - den enkleste måten å lage skikkelig god pizza
- Ca. en halv time
- Enkel

Pizza er Norges mest spiste middag, og med Toro Fryste Pizzabunner med Saus blir det enda lettere å lage skikkelig god hjemmelaget pizza! Denne oppskriften er utviklet spesielt for Toro av stjernekokken Morten Tungesvik. En perfekt oppskrift for deg som har litt rester i kjøleskapet, og ønsker en rask og digg middag! Bra for deg, miljøet og tidsklemma!
- 1,00 pk TORO Pizzabunn med tomatsaus 2 x 380g
- 100,00 g assortert spekemat og bacon
- 1,00 bunt finkuttet purreløk
- 1,00 stk hvitløksfedd
- 0,50 stk finhakket rødløk
- 3,00 stk tomater
- 300,00 g revet ost
Pizza er Norges mest spiste middag, og med Toro Fryste Pizzabunner med Saus blir det enda lettere å lage skikkelig god hjemmelaget pizza! Denne oppskriften er utviklet spesielt for Toro av stjernekokken Morten Tungesvik. En perfekt oppskrift for deg som har litt rester i kjøleskapet, og ønsker en rask og digg middag! Bra for deg, miljøet og tidsklemma!
Slik gjør du:
- 1
Kutt spekemat smått og stek i litt matolje i ca. 5 min. Tilsett så purreløk, rødløk og hvitløk. Stek litt til.
- 2
Fordel litt ost over bunnen, så spekematmiksen. Legg på tomatskiver, og avslutt med litt revet parmasan (eller mer vanlig ost) på toppen.
- 3
Stek pizzaen på 225 °C i 12-16 minutter. Når den er ferdig dryss over vårløk og bladpersille.