Søk

Vegetarlasagne med linser & grønnsaker

Ingredienser til 5 personer

En nydelig, hjemmelaget lasagne litt utenom det vanlige. Skikkelig smakfull og med masse god næring!

  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 stk løk
  • 3,00 stk hvitløksbåter
  • 2,00 ss rapsolje
  • 600,00 g linser
  • 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Urter
  • 400,00 g hermetiske tomater
  • 2,00 dl vann
  • 0,50 ts TORO Krydderiet Kanel malt
  • 100,00 g frisk spinat
  • 0,50 pk Vestlandslefsa Vestlandslefsa
  • 150,00 g revet gulost
  • Hvit saus

  • 0,50 pose TORO Hvit saus original
  • 3,50 dl melk
  • 3,00 ss revet ost
  • 1,00 kvast frisk basilikum

En nydelig, hjemmelaget lasagne litt utenom det vanlige. Skikkelig smakfull og med masse god næring!

Slik gjør du:

  1. 1Skjær paprika og løk i biter og finhakk hvitløken. Ha oljen i en kjele og tilsett grønnsakene. La de steke på middelsvarme til de er myke og blanke. Skyll linsene og ha dem sammen med grønnsakene. Hell i pizzafyll-posens innhold, hermetiske tomater og vann. Rør om og tilsett kanel. La det putre på svak varme under omrøring i ca. 5 minutter. Tilsett spinaten og la den falle sammen. Smak til med salt og pepper.
  2. 2Hvit saus: Pisk sammen sausposens innhold og melk i en kjele. Kok opp og la sausen småkoke videre i 5 minutter mens du rører, bruk visp. Tilsett finhakket basilikum og revet ost. Rør til osten har smeltet inn i sausen.
  3. 3Legg linseblandingen, lefser og ostesaus lagvis i tre lag – begynn med linseblandingen. Fordel resten av ostesausen jevnt på toppen. Avslutt med revet ost.
  4. 4Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Topp den gjerne med litt basilikum. Server brød og frisk salat til

Produkt