Søk

Vegetarlasagne med linser & grønnsaker

En grønnere middag

Ingredienser til 5 porsjoner

En nydelig, hjemmelaget lasagne litt utenom det vanlige. Skikkelig smakfull og med masse god næring!

En nydelig, hjemmelaget lasagne litt utenom det vanlige. Skikkelig smakfull og med masse god næring!

Slik gjør du:

  1. 1Skjær paprika og løk i biter og finhakk hvitløken. Ha oljen i en kjele og tilsett grønnsakene. La de steke på middelsvarme til de er myke og blanke. Skyll linsene og ha dem sammen med grønnsakene. Hell i pizzafyll-posens innhold, hermetiske tomater og vann. Rør om og tilsett kanel. La det putre på svak varme under omrøring i ca. 5 minutter. Tilsett spinaten og la den falle sammen. Smak til med salt og pepper.
  2. 2Hvit saus: Pisk sammen sausposens innhold og melk i en kjele. Kok opp og la sausen småkoke videre i 5 minutter mens du rører, bruk visp. Tilsett finhakket basilikum og revet ost. Rør til osten har smeltet inn i sausen.
  3. 3Legg linseblandingen, lefser og ostesaus lagvis i tre lag – begynn med linseblandingen. Fordel resten av ostesausen jevnt på toppen. Avslutt med revet ost.
  4. 4Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Topp den gjerne med litt basilikum. Server brød og frisk salat til

Produkt