


Nydelig salat med masse deilig smak og tekstur. Grønt og godt for hele familien!
Superris: Kok superris etter anbefaling på pakken. Avkjøl noe.
Skyll og tørk grønnsakene. Del i passende biter. Hell av laken på maisen.
Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Hakk opp løk og hvitløk og stek i en panne med litt smør/olje til løken er blank. Skyll linsene og ha dem i pannen sammen med tacokrydderet. Bland det hele godt sammen. Hell i 1,5 dl vann og la det putre på svak varme i ca. 5 minutter.
Guacamole: Finhakk hvitløk og koriander. Del avokadoene i to, fjern steinene og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper, og gjerne litt kajennepepper.
Ha grønnsaker og superris i en stor bolle. Bland det lett sammen. Ha tortillachips, linseblandingen og ost på toppen. Server tacosaus, rømme og guacamole ved siden av.