Søk

Vegetarisk tacosalat med superris og guacamole

En grønnere middag

Ingredienser til 5 porsjoner

Nydelig salat med masse deilig smak og tekstur. Grønt og godt for hele familien!

Nydelig salat med masse deilig smak og tekstur. Grønt og godt for hele familien!

Slik gjør du:

  1. 1Superris: Kok superris etter anbefaling på pakken. Avkjøl noe.
  2. 2Skyll og tørk grønnsakene. Del i passende biter. Hell av laken på maisen.
  3. 3Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Hakk opp løk og hvitløk og stek i en panne med litt smør/olje til løken er blank. Skyll linsene og ha dem i pannen sammen med tacokrydderet. Bland det hele godt sammen. Hell i 1,5 dl vann og la det putre på svak varme i ca. 5 minutter.
  4. 4Guacamole: Finhakk hvitløk og koriander. Del avokadoene i to, fjern steinene og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper, og gjerne litt kajennepepper.
  5. 5Ha grønnsaker og superris i en stor bolle. Bland det lett sammen. Ha tortillachips, linseblandingen og ost på toppen. Server tacosaus, rømme og guacamole ved siden av.