Vegetarisk tacosalat med superris og guacamole
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel


Nydelig salat med masse deilig smak og tekstur. Grønt og godt for hele familien!
- 2,00 poser TORO Fullkornsris boil in bag 480 g
- 600,00 g linser, gjerne røde og grønne
- 1,00 stk løk
- 1,00 pk crispisalat
- 0,50 stk rødløk
- 1,00 stk agurk
- 3,00 stk tomater
- 1,00 stk boks mais
- 200,00 g revet ost
- 0,50 pose nachochips
Tacokrydder
- 1,00 ss TORO Krydderiet Spisskummen malt 62 g
- 1,00 ss TORO Krydderiet Paprika malt 60 g
- 1,00 ts TORO Krydderiet Løkpulver 86 g
- 1,00 ts TORO Krydderiet Oregano 10 g
- 0,50 ts salt
- 0,50 ts TORO Krydderiet Pepper sort malt 69 g
- 0,25 ts TORO Krydderiet Kajennepepper malt 62 g
Guacamole
- 2,00 stk avokado
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 1,00 kvast frisk koriander
- 0,50 stk lime, saften
Tilbehør
- 1,00 glass tacosaus
- 3,00 dl rømme
Nydelig salat med masse deilig smak og tekstur. Grønt og godt for hele familien!
Slik gjør du:
- 1
Superris: Kok superris etter anbefaling på pakken. Avkjøl noe.
- 2
Skyll og tørk grønnsakene. Del i passende biter. Hell av laken på maisen.
- 3
Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Hakk opp løk og hvitløk og stek i en panne med litt smør/olje til løken er blank. Skyll linsene og ha dem i pannen sammen med tacokrydderet. Bland det hele godt sammen. Hell i 1,5 dl vann og la det putre på svak varme i ca. 5 minutter.
- 4
Guacamole: Finhakk hvitløk og koriander. Del avokadoene i to, fjern steinene og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper, og gjerne litt kajennepepper.
- 5
Ha grønnsaker og superris i en stor bolle. Bland det lett sammen. Ha tortillachips, linseblandingen og ost på toppen. Server tacosaus, rømme og guacamole ved siden av.