Søk

Vegetar tandoori-gryte med paprika og blomkål

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Indere er omtrent verdensmestere i å spise vegetarisk og du skjønner hvorfor når du har smakt denne oppskriften! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoori-gryten til en velsmakende vegetargryte.

Indere er omtrent verdensmestere i å spise vegetarisk og du skjønner hvorfor når du har smakt denne oppskriften! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoori-gryten til en velsmakende vegetargryte.

Slik gjør du:

  1. 1Ha gryten i en kjele med vann og creme fraiche. Kok opp under omrøring og la koke i ca 5 minutter. Kutt opp og stek blomkål og paprika. Tilsett i gryten mot slutten av koketiden.
  2. 2Kok opp saltet vann og kok ris i 12 minutter. Løft opp posen og renn godt av. Server retten med et godt dryss koriander.