Tandoorigryte med paprika og blomkål

En grønnere middag

Tandoorigryte med paprika og blomkål
Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase
Ingredienser til 4 porsjoner

Det indiske kjøkkenet bugner med grønnsaker! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoorigryten til en velsmakende grønnsaksgryte.

Det indiske kjøkkenet bugner med grønnsaker! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoorigryten til en velsmakende grønnsaksgryte.

Slik gjør du:

  1. 1

    Ha gryten i en kjele med vann og creme fraiche. Kok opp under omrøring og la koke i ca 5 minutter. Kutt opp og stek blomkål og paprika. Tilsett i gryten mot slutten av koketiden.

  2. 2

    Kok opp saltet vann og kok ris i 12 minutter. Løft opp posen og renn godt av. Server retten med et godt dryss koriander.