Tandoorigryte med paprika og blomkål
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Det indiske kjøkkenet bugner med grønnsaker! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoorigryten til en velsmakende grønnsaksgryte.
- 1,00 pose TORO Tandoorigryte 80g
- 4,50 dl vann
- 1,00 beger creme fraiche
- 1,00 stk blomkål
- 1,00 stk paprika
Serveres med:
- 2,00 poser TORO Jasminris boil in bag 960 g
- 8,00 dl vann
- 1,00 ts salt
Det indiske kjøkkenet bugner med grønnsaker! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoorigryten til en velsmakende grønnsaksgryte.
Slik gjør du:
- 1
Ha gryten i en kjele med vann og creme fraiche. Kok opp under omrøring og la koke i ca 5 minutter. Kutt opp og stek blomkål og paprika. Tilsett i gryten mot slutten av koketiden.
- 2
Kok opp saltet vann og kok ris i 12 minutter. Løft opp posen og renn godt av. Server retten med et godt dryss koriander.