Søk

Vafler i stabel på Vaffeldagen

Ingredienser til 4 personer

Visste du at vi har spist vafler i Norge i over 700 år? Helt siden 1800 tallet har man spist vafler her til lands og våre svenske naboer kan skilte med enda lenger tradisjoner, helt tilbake ti l 1500 tallet. Så det er vel bare på sin plass at vaffelen har fått sin helt egen merkedag den 25.mars. Hvorfor ikke feire med å lage vafler i stabel på Vaffeldagen? Få ting smaker bedre enn vafler toppet med rømme og syltetøy og kanskje noen friske bær? Overrask venner og familie med vafler i stabel på Vaffeldagen, det blir garantert tatt godt i mot. Vafler er jo norsk mattradisjon og matkultur på sitt beste!

  • 1,00 pose TORO Vafler
  • 4,00 dl vann
  • 75,00 g smeltet smør

Visste du at vi har spist vafler i Norge i over 700 år? Helt siden 1800 tallet har man spist vafler her til lands og våre svenske naboer kan skilte med enda lenger tradisjoner, helt tilbake ti l 1500 tallet. Så det er vel bare på sin plass at vaffelen har fått sin helt egen merkedag den 25.mars. Hvorfor ikke feire med å lage vafler i stabel på Vaffeldagen? Få ting smaker bedre enn vafler toppet med rømme og syltetøy og kanskje noen friske bær? Overrask venner og familie med vafler i stabel på Vaffeldagen, det blir garantert tatt godt i mot. Vafler er jo norsk mattradisjon og matkultur på sitt beste!

Slik gjør du:

  1. 1Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre.
  2. 2Stek i godt oppvarmet vaffeljern, vær tålmodig og ikke sjekk om vaffelen er ferdig underveis i stekingen, da kan den dele seg. Legg de ferdige vaflene på rist.
  3. 3Server med rømme og syltetøy, eller ditt favoritt tilbehør.

Produkt